Bestuur

Gladys Nurmohamed – Secretaris

Het geweldige initiatief van Meds on Wheels draag ik een warm hart toe. Met mijn kennis en ervaring werk ik mee aan de ontwikkeling van de stichting. Mijn professionele achtergrond is coaching, communicatie en verandermanagement. Daarnaast heb ik stressmanagement trainingen ontwikkeld, gericht op duurzame inzetbaarheid van mens en organisatie. Ik ondersteun Meds on Wheels om zorg daadwerkelijk voor een ieder toegankelijk te maken.

Fred Steenwinkel – Penningmeester

Meds on Wheels is een briljant idee in zijn eenvoud. De uitwerking en implementatie vergen nog het nodige werk. Vanuit mijn achtergrond en jarenlange ervaring als accountant, econoom en risk manager kan ik een concrete bijdrage leveren binnen de vakgebieden financiën, governance en risk management. In samenwerking met betrokken professionals zetten we ons in om de realisatie van Meds on Wheels mogelijk te maken.

Pim Hinrich – Voorzitter

In het dagelijks leven ben ik interim manager en heb ik een eigen bedrijf. Maar donker en geheimzinnig Afrika heeft altijd mijn belangstelling gehad. Via mijn werk en reizen had ik het voorrecht om daar een aantal keren te mogen zijn. De leefomstandigheden en cultuur aldaar hebben niet nagelaten een indruk op mij te maken en mijn blikveld te verruimen. Via Meds on Wheels hoop ik in staat te zijn om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van dit prachtige continent.
Scroll naar boven